Bootcamps en Workshops

Samen gezellig aan de slag en niet eens
doorhebben dat je keihard aan het leren bent!

Bootcamps & Workshops

Plannen & Organiseren met de PLENDA …en tijd over houden voor leuke dingen!

De PLENDA is een superhandige agenda die het makkelijker maakt om te plannen en huiswerk te maken en te leren. Naast weekoverzichten staan er handige tips, oefeningen en een stappenplan in. Hiermee gaan we aan de slag in 3 bijeenkomsten in een groep van maximaal 4 (middelbare) scholieren.

De cursus Plannen en Organiseren levert je het volgende op:

Baas zijn over je eigen tijd

Het gevoel dat je alles onder controle hebt door een goede planning en overzicht over al je activiteiten, geeft rust in je hoofd en zelfvertrouwen.

Gemotiveerder studeren

Met een goede planning en haalbare doelen ga je makkelijker aan het werk en blijf je gemotiveerd. Gevolg: Betere cijfers, tijd over voor leuke dingen en bovendien geen gezeur meer van je ouders of docenten.😄

Effectiever studeren

Door slim en effectief te studeren, bespaar je tijd. Tijd die jij vast wel kunt besteden aan dingen die je leuk vindt!

Geconcentreerder studeren

Weten wat je precies moet doen, wanneer je dat moet doen en hoeveel tijd hiervoor nodig is, zorgt dat je je veel beter kunt focussen.
(bron: Plenda.nl)

De 3 bijeenkomsten vinden om de week plaats. Hierdoor is er voldoende tijd om wat je in de bijeenkomsten geleerd hebt toe te gaan passen. De Plenda One zit bij de prijs inbegrepen. Ook kun je gratis gebruik maken van het extra uurtje, een aantal weken na de cursus, als je nog vragen hebt.

Samenwerken, gezelligheid, met en van elkaar leren, beweging en uitdaging! Als gecertificeerd trainer bied ik ook begeleiding aan in de vorm van bootcamps Spelling en workshops Schateiland Expeditie. En binnenkort ook bootcamps werkwoordspelling, zinsontleding en rekenen!

Tijdens een bootcamp bij de Leerexpress leert je kind door middel van beweging, kleur en beeld. Door op deze manier de leerstof te beleven leert je kind makkelijker en sneller. Je kind kan het beter onthouden en ervaart deze actieve manier van leren als een feestje!

Bootcamp spelling

Bij een bootcamp spelling is plaats voor maximaal 6 kinderen. Er zijn bootcamps van 1 en 2,5 uur, afhankelijk van het thema. Per bootcamp staan een of meerdere spellingcategorieën centraal, zoals bijvoorbeeld:

  Malle molen: woorden met open en gesloten lettergreep

  Blij ei: weetwoorden ei/ij

  Stoute pauw: weetwoorden au/ou

  Ook naar eigen wens in te vullen.


Workshop Schateiland Expeditie

Tijdens een workshop Schateiland Expeditie bij de Leerexpress gaat je kind ontdekken welke kwaliteiten en talenten hij bezit. Hij verwerkt deze door zijn eigen schateiland te ontwerpen. Op creatieve wijze krijgt je kind zijn eigen wensen, struikelblokken en oplossingen helder.

Zelfkennis en bewustwording zijn sleutelwoorden. Je kind gaat met zijn eigen opgegraven ‘schatten’ en een grote glimlach naar huis. Niet alleen een fijne en gezellige middag, maar bovendien een boost voor het zelfvertrouwen!

Workshop Schateiland Expeditie Bij een workshop Schateiland Expeditie is plaats voor maximaal 5 kinderen.

De workshop duurt ca. 1,5 uur. Voor alle materialen wordt gezorgd.

Voor extra informatie over de methode kun je ook kijken op www.schatgravers.com

Schateiland expeditie de Leerexpress7
Schateiland expeditie de Leerexpress8
Schateiland expeditie de Leerexpress9

Logo gecertificeerd trainer begrijpend lezen5

Logo gecertificeerd trainer begrijpend lezen5

Logo gecertificeerd trainer begrijpend lezen5

Plenda logo gr

Plenda logo gr

 de Leerexpress
 Molenaarsgraaf
 Bleskensgraaf
 06 - 29 53 40 62
 Kvk 71130128