Bootcamps & Workshops

Samenwerken, gezelligheid, met en van elkaar leren, beweging en uitdaging! Als gecertificeerd trainer bied ik ook begeleiding aan in de vorm van bootcamps Spelling en workshops Schateiland Expeditie. En binnenkort ook bootcamps werkwoordspelling, zinsontleding en rekenen!

Tijdens een bootcamp bij de Leerexpress leert je kind door middel van beweging, kleur en beeld. Door op deze manier de leerstof te beleven leert je kind makkelijker en sneller. Je kind kan het beter onthouden en ervaart deze actieve manier van leren als een feestje!

Bootcamp spelling

Bij een bootcamp spelling is plaats voor maximaal 6 kinderen. Er zijn bootcamps van 1 en 2,5 uur, afhankelijk van het thema. Per bootcamp staan een of meerdere spellingcategorieën centraal, zoals bijvoorbeeld:

   Malle molen: woorden met open en gesloten lettergreep

   Blij ei: weetwoorden ei/ij

   Stoute pauw: weetwoorden au/ou

   Ook naar eigen wens in te vullen.

Verdere info en data volgen spoedig!

 

Workshop Schateiland Expeditie

Tijdens een workshop Schateiland Expeditie bij de Leerexpress gaat je kind ontdekken welke kwaliteiten en talenten hij bezit. Hij verwerkt deze door zijn eigen schateiland te ontwerpen. Op creatieve wijze krijgt je kind zijn eigen wensen, struikelblokken en oplossingen helder.

Zelfkennis en bewustwording zijn sleutelwoorden. Je kind gaat met zijn eigen opgegraven ‘schatten’ en een grote glimlach naar huis. Niet alleen een fijne en gezellige middag, maar bovendien een boost voor het zelfvertrouwen!

Workshop Schateiland Expeditie Bij een workshop Schateiland Expeditie is plaats voor maximaal 5 kinderen.

De workshop duurt ca. 1,5 uur. Voor alle materialen wordt gezorgd.

Verdere info en data volgen spoedig!

Voor extra informatie over de methode kun je ook kijken op www.schatgravers.com